Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Mykonos Star Hotel special offer

Επειδή κάθε πρωτοβουλία, που διαπνέεται με τρόπο χειροπιαστό, από αγωνία για την κρίση και τις επιπτώσεις της σε όλους μας, πρέι να προβάλλεται, όχι μόνο για να επωφελούνται όσοι ενδιαφέρονται αλλά και για την εμπέδωση μιας σωστής επιχειρηματικής νοοτροπίας, αναδημοσιεύω εδώ μιαν ανάρτηση από το blog: "Πανθ' υπό μίαν Μύκονον":   

Το "Mykonos Star" είναι ένα πολύ καινούριο Ξενοδοχείο, στον πανέμορφο Πάνορμο της Μυκόνου, που πολύ συχνά μου στέλνει e-mails με ειδικές προσφορές. Αν κρίνω από το πότε άρχισα να λαμβάνω τέτοια ενημερωτικά e-mails, καθώς και από το γεγονός ότι οι προσφορές του αφορούν ακόμη και περιόδους αιχμής, θα πρέπει ο επιχειρηματίας να έχει καταλάβει έγκαιρα πώς συμπεριφέρονται σε περιόδους οικονομικής κρίσης.
Διευκρινίζω ότι το Ξενοδοχείο δεν το έχω επισκεφθεί ούτε και μπορώ να αναλάβω οποιαδήποτε ευθύνη για όσα υπόσχεται στο site του, αλλά οι προσφορές του είναι εξαιρετικά ελκυστικές:

Mykonos Star special offer 01-15 June:
25€ per person per night in standard studio
28€ per person per night in sea view studio
35€ per person per night in sea view apartment
55€ per person per night in junior suite

Above rates are in double occupancy
Extra adult: 20€ per night
Child up to 10 years old: Free of Charge

3 σχόλια:

s_pablo είπε...

50 ευρά τη βραδιά για Μύκονο, έστω και αρχή καλοκαιριού, ακούγεται ελπιδοφόρο.

Αρκεί βέβαια οι υπηρεσίες να είναι κάποιας ποιότητας...

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Η άποψή μου, pablo μου, είναι ότι ο Ιούνιος είναι έτσι κι αλλιώς ο καλύτερος μήνας του νησιού - αλλά καταλαβαίνω ότι δεν προτιμούν όλοι καλοκαιρινές διακοπές διαρκείας τόσο νωρίς. Για μια σύντομη ανάπαυλα σε τέτοιες τιμές, όμως, η προσφορά είναι ό,τι πρέπει.
Για τις υπηρεσίες του Ξενοδοχείου δεν μπορώ να έχω άποψη και το λέω, αλλά η γενική εικόνα του Ξενοδοχείου στο site του είναι θετική.
Ένα ζήτημα είναι, βέβαια, η θέση του. Ο Πάνορμος και η πολύ κοντινή του παραλία του Αγίου Σώστη είναι εξαιρετικές, αλλά απέχουν από την Χώρα και την ζωή της - νυχτερινή ή άλλη - οπότε απαιτείται μεταφορικό μέσο.

sCaTterBraiN είπε...

γκααααα.... τώρα το είδα αυτό!!
κρίμα! του χρόνου (θεού θέλοντος...)